HIT VIDEO KANDIDATKINJE BHI-KF STRANKE IZ ZENICE: Fuad Kasumović će biti šef u Džennetu

Na jučerašnjoj ‘svečanosti’ prisustvovali su osim Kasumovića i kandidati za razne nivoe vlasti ispred BHI-KF stranke, a jedna od njih je i Sumedina Hrvić-Hodžić, koja je u obraćanju mještanima izjavila da će “gradonačelnik Kasumović biti šef u Džennetu”.

  • Mini market

  • 13. Sep. 2022  13. Sep. 2022

  • 1

Od jučer ponovo saobraća autobuska linija od Zenice prema naselju Varda kod Zenice.

Iz Gradske uprave Grada Zenica su medijima poslali saopštenje kako bi obavijestili javnost da “su mještani po prvi put u životu dočekali da imaju redovnu autobusku liniju”.

– Navedena informacija nije tačna. Zeničko preduzeće Zenicatrans je imalo dvije redovne linije, i to jednu preko Donje Varde do Arnauta, a drugu preko Gornje Varde do Briznika. Ova druga linija je ukinuta u 11. mjesecu 2019. godine i to samo u zimskom periodu – izjavio je za radio Zenit Darmin Terzić, nekadašnjeg direktora JKP “Zenicatrans-prevoz putnika” d.d. Zenica.

Podsjećamo da je upravo ‘dirigovani stečaj’ preduzeća Zenicatrans, kako je za govornicom Gradskog vijeća Grada Zenica u više navrata opisivao postupak gašenja ovog preduzeća, razlog zbog kojeg se vodi sudski postupak protiv Fuada Kasumovića i drugih.

Osim toga, na jučerašnjoj ‘svečanosti’ prisustvovali su osim Kasumovića i kandidati za razne nivoe vlasti ispred BHI-KF stranke, a jedna od njih je i Sumedina Hrvić-Hodžić, koja je u obraćanju mještanima izjavila da će “gradonačelnik Kasumović biti šef u Džennetu”.

Pogledajte video:

(Direktno.ba)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...