PRIPREMITE SE ZA POTOP: Još danas uživamo u suncu, očekuje se grmljavinsko nevrijeme…

Danas u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme.

  • Vijesti

  • 14. Sep. 2022  

  • 0

U drugom dijelu dana umjereno do jako jugo. Povremeno će biti jačih udara vjetra na području Krajine i sjeveru Bosne. Najniža jutarnja temperatura zraka između 8 i 14°C, a dnevna između 26 i 32°C.

U četvrtak pretežno oblačno vrijeme. U noći na petak pljuskovi i grmljavina se očekuju na području Hercegovine i jugozapadne Bosne. Najniža jutarnja temperatura zraka između 13 i 19°C, a dnevna između 25 i 31°C.

U petak pretežno oblačno i nestabilno vrijeme s pljuskovima i grmljavinom. Izgledno je lokalno i jače nevrijeme. Najniža jutarnja temperatura zraka između 13 i 18°C, a dnevna između 24 i 29°C.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...