„NUĐENA NAM JE TREĆINA BOSNE, DA SMO PRISTALI IMALI BI ALIJINU SLIKU…“: Pogledajte kakav scenarij na izborima predviđa lider SDA Bakir Izetbegović… (VIDEO)

Pogledajte šta je sve Izetbegović rekao o mogućim gubitnicima oktobarskih izbora i pregovorima o ustroju Bosne i Hercegovine.

  • Politika

  • 16. Sep. 2022  

  • 19

Na stranačkom skupu SDA lider te stranke Bakir Izetbegović otkrio je detalje o pregovorima o ustroju Bosne i Hercegovine, te kritizirao politike SNSD-a i HDZ-a BiH.

"Mi se borimo za ovu zemlju i poštujemo sve što je Bog dao da ova zemlja bude. I te nekropole, i te crkve, i ti bosanski kraljevi, i ono što su Tito i partizani radili i zašto su se borili. Dakle, sve što je bilo vrijedno, sve što je bilo od srca, sve što je bilo dobro za ovu zemlju, to je naše. Nismo mi samo Bošnjaci muslimani. Mi smo i Bosanci, Evropljani. Sve smo mi to.“

Pogledajte šta je sve Izetbegović rekao o mogućim gubitnicima oktobarskih izbora i pregovorima o ustroju Bosne i Hercegovine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 19

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...