STRAST I DODIRI: Vrući video Jelene Rozge otkrio ko je zamijenio Mladena Vojičića Tifu…

Riječ je o obradi hita ''Zar je ljubav spala na to'', koji je prije više od 20 godina kao članica grupe Magazin otpjevala s Tifom.

  • Estrada

  • 16. Sep. 2022  

  • 0

Jelena Rozga i Matija Cvek objavili su videospot za obradu pjesme ''Zar je ljubav spala na to''.

Već neko vrijeme publika Jelene Rozge nema na društvenim događanjima.

Mjesecima je popularna pjevačica ''zatvorena'' u studiju gdje radi na novom projektu, albumu sa 19 odabranih pjesama obrađenih u akustičnoj verziji.

Rozga je nedavno najavila i suradnju sa Matijom Cvekom, a na YouTubeu je izašao i spot za pjesmu ''Zar je ljubav spala na to''.

Matija i Jelena u spotu su vrlo prisni, a Jelena je nedavno priznala da je za ovo htjela samo Matiju.

"Htjela sam samo njega. Hvala ti Matija Cvek što si pristao biti dio moje nove akustične glazbene priče koju ćemo započeti zajedničkim duetom 'Zar je ljubav spala na to'", napisala je Jelena uz njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu.

Riječ je o obradi hita ''Zar je ljubav spala na to'', koji je prije više od 20 godina kao članica grupe Magazin otpjevala s Tifom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...