"SB" SAZNAJE: Još jedna nesreća na autoputu kod Sarajeva, vozač udario u zaštitni zid

Još jedna nesreća dogodila se danas na autoputu u okolini Sarajeva.

  • Hronika

  • 16. Sep. 2022  

  • 0

Još jedna nesreća dogodila se danas na autoputu u okolini Sarajeva.

Naime, na dionici autoputa A-1 Tarčin-Sarajevo zapad u tunelu 25. novembar došlo je do nesreće kada je vozač motornog vozila udario u jedan od zaštitnih zidova.

Nesreća se dogodila oko 12:30 sati, a na svu sreću povrijeđenih nije bilo, potvrdili su za "Slobodnu Bosnu" iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Zbog saobraćajne nezgode u tunelu 25.novembar na dionici autoputa A-1 Tarčin-Sarajevo zapad saobraća se usporeno, voznom trakom, saopćeno je iz BIHAMK-a.

Uviđaj su obavili pripadnici MUP-a KS.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...