IZBOR AMAL CLOONEY: Odjevna kombinacija u kojoj se poznata odvjetnica rijetko kad viđa u javnosti (FOTO)

Za vožnju avionom odabrala je udobnu i klasičnu kombinaciju sastavljenu od traperica zvonolikih nogavica, crne majice i kožne jakne.

  • Žena

  • 17. Sep. 2022  17. Sep. 2022

  • 0

Amal Clooney izgradila je stil kojim dominiraju elegantni komadi odjeće i cipele s visokom potpeticom. U njezinoj kolekciji nalaze se štikle brojnih poznatih dizajnera i modnih kuća –  od Manola Blahnika i Giambattiste Vallija do Versacea, Valentina i Prade.

U privatnim trenucima, pak, odvjetnica za ljudska prava nosi ležernije komade koje većina žena ima u svojim ormarima. Nedavno je snimljena u jednom takvom izdanju na aerodromu u Los Angelesu dok je silazila s privatnog aviona u društvu članova najbliže porodice.

Ležerno izdanje za zračnu luku Amal Clooney(Foto: Profimedia)

Za vožnju avionom odabrala je udobnu i klasičnu kombinaciju sastavljenu od traperica zvonolikih nogavica, crne majice i kožne jakne.

Tačnije, odabrala je rebrastu majicu s zlatnim dugmićima i kratkim rukavima iz nove kolekcije Stelle McCartney, a sparila je s ženstvenim modelom jakne u ružičastoj boji.

Na nogama je nosila obuću u kojoj se rijetko kada viđa u javnosti – tene. Odabrala je vrlo popularan model kožnih crnih tenisica s bijelom ravnom potplatom koja se vrlo lako mogu kombinirati za dnevne i večernje kombinacije.

Izdanje je s nekoliko upečatljivih komada nakita, s crnom torbicom ukrašenom srebrnim detaljima i sunčanim naočalama predimenzioniranih okvira, navodi Zadovoljna.hr. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...