POKRET ZA DRŽAVU U BOSANSKOJ GRADIŠCI: "Vrijeme koje dolazi sigurno radi za one koji vole domovinu"

Kandidati probosanskih stranaka okupljeni oko zajedničke platforme Pokreta za Državu večeras su predstavili svoj rad u Bosanskoj Gradišci.

  • Politika

  • 17. Sep. 2022  17. Sep. 2022

  • 1

Pokret za Državu čini deset probosanskih partija iz entiteta RS i u izbornom procesu učestvuju sa kandidatima za sve nivoe vlasti na ovogodišnjim Općim izborima.

Prisutnima su se obratili kandidati  za Narodnu skupštinu Republike Srpske, kao i kandidat za predsjednika/potpredsjednika RS Senad Bratić, kandidat za Parlamentarnu skupštinu BiH Edin Ramić i kandidat za člana Predsjedništva Vojin Mijatović.

“Nakon 2. oktobra Bosna i Hercegovina će dobiti reprezentaciju koja će je predstavljati kako i zaslužuje. Poštujući jedni druge, živjeti jedni sa drugima, a ne jedni pored drugih. Vrijeme koje dolazi sigurno radi za one koji vole domovinu, poštujući njenu cjelovitost, ustavno uređenje i država po mjeri svakog njenog građanina, istih prava i istih mogućnosti”, neke su od poruka sa večerašnjeg skupa Pokreta za Države.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...