PANIKA U DODIKOVIM REDOVIMA: „Јedan broj zapadnih zemalja ne žali milione da bi srušio kandidaturu Milorada Dodika..."

SNSD-ov portal piše, član SNSD-a komentira, a SNSD-ov medij objavljuje reakciju na sve.

  • Mini market

  • 18. Sep. 2022  18. Sep. 2022

  • 0

-Јedan broj zemalja Zapada ne žali ni milione, ni kamione, ni avione samo da bi srušio kanididata SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodika, izjavio je delegat u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH Sredoje Nović

Sredoje Nović - Foto: SRNAFoto: SRNA

- U BiH, ili preciznije u Republici Srpskoj, nesporno je da je sve usmjereno ka rušenju kandidata za predsjednika Republike Milorada Dodika - rekao je Nović za ATV, komentarišući pisanje stranačko portala SNSD-a Glas naroda koji piše kako je administracija predsjednika SAD-a Josepha Bidena, navodno, izdvojila 19,5 miliona KM za kampanju Јelene Trivić protiv Dodika.

Dakle, SNSD-ov portal piše dezinformacije, član SNSD-a komentira, a Dodikov mediji objavljuju reakcije na sve.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...