"S KIM JA RADIM, TITO DRAGI": Pogledajte urnebesne pravopisne greške u lažnom dokumentu kojim su amateri iz Dodikovog režima pokušali diskreditirati političke oponente (FOTO)

Nakon što je u javnost plasiran ovaj lažni dokument, odmah su se aktivirali Alternativna televizija i RTRS kako bi ovom izmišljenom dokumentu još više dali na značaju.

  • Mini market

  • 18. Sep. 2022  18. Sep. 2022

  • 7

Portali bliski režimu Milorada Dodika jučer su u javnost plasirali lažni dokument američke vlade (Odjel za odbranu) u kojem se navodi da je Jelena Trivić iz Sjedinjenih Država dobila 10 miliona dolara za izbornu kampanju. 

Kako to obično biva, nakon što je u javnost plasiran ovaj lažni dokument, odmah su se aktivirali Alternativna televizija i RTRS kako bi ovom izmišljenom dokumentu dali još veći publicitet.

Tako su angažovali analitičare bliske režimu Milorada Dodika, poput Dragomir Anđelković iz Beograda, koji će "iz stručnog ugla" obrazložiti navodnu zavjeru Amerikanaca protiv SNSD-a. Nakon ešalona analitičara, došao je red i na Dodika. On je poručio da "američki novac za Jelenu Trivić neće biti dovoljan za promjene".

A kakvi su amateri i nesposobnjakovići u službi Dodika govori i prosta jezička analiza izmišljenog dokumenta. Naime, dokument obiluje nizom gramatičkih i pravopisnih greški koji su nezamislivi u orginalnim dokumentima američke vlade. 

Sve greške koje su napravili SNSD-ovi amateri pogledajte u nastavku: 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...