SLAVNA HOLLYWOODSKA GLUMICA: Kate Winslet povrijedila se na snimanju filma u Dubrovniku, primljena je u bolnicu (VIDEO)

Kate je do bolnice stigla u crnom kombiju te je pratilo nekoliko ljudi.

  • Hronika

  • 18. Sep. 2022  

  • 1

Oscarom nagrađena britanska glumica Kate Winslet ozlijedila se na filmskom setu u Kuparima te je zaprimljena u dubrovačku bolnicu.

Prema pisanju Dubrovačkog dnevnika, Kate je do bolnice stigla u crnom kombiju te je pratilo nekoliko ljudi. Glumica je isprva došla na hitni prijem pa je medicinsko osoblje uputilo na stražnji ulaz u bolnicu.

Prema neslužbenim informacijama glumica je navodno tijekom snimanja ozlijedila nogu.

Naime, Kupari su jedna od lokacija na kojima se snima film o ratnoj fotografkinji Vougea – Lee Miller. Glavnu ulogu imat će Kate, a uz nju će se u filmu pojaviti i Jude Law te Marion Cotillard.

Podsjetimo, Winslet je javnosti najpoznatija po ulozi Rose u filmu ‘Titanic’. Iako je film osvojio 11 Oscara, Kate je dobila samo nominaciju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...