MIRKO ŠAROVIĆ U DRUŠTVU SONJE KARADŽIĆ NA PALAMA: "SDS se zalaže za mir..."

Kandidat SDS-a za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz RS Mirko Šarović očekuje da SDS u naredne četiri godine bude nosilac razvoja Istočnog Sarajeva i Pala.

  • Politika

  • 18. Sep. 2022  

  • 3

Kandidati SDS-a sa područja Sarajevsko-romanijske regije, koji se nalaze na izbornim listama za predstojeće opšte izbore, poručili su danas na tribini na Palama da ova stranka i njeni koalicioni partneri žele da u RS, ali i u BiH vladaju mir, stabilnost i prosperitet.

Kandidat SDS-a za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz RS Mirko Šarović očekuje da SDS u naredne četiri godine bude nosilac razvoja Istočnog Sarajeva i Pala.

"Nastavićemo da ulažemo u dalji razvoj Olimpijskog centra `Jahorina`, ali ćemo daleko više računa voditi o interesima naših sugrađana", poručio je Šarović na stranačkoj tribini.

Nosilac liste SDS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice osam Marinko Božović rekao je da kandidati ove stranke "svijetla obraza" izlaze pred birače i izrazio nadu da će građani dati svoj glas i Šaroviću i Jeleni Trivić, kandidatu PDP-a za predsjednika RS.

Kandidat SDS za Narodnu skupštinu Sonja Jovičević Karadžić navela je da građani Srpske treba da žive bolje, a da institucije Srpske ne smiju da pokleknu u borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala.

Nosilac liste SDS-a za Predstavnički dom Paramentarne skupštine BiH iz Izborne jedinice tri Darko Babalj rekao je da predstavnice opozicije u RS nisu izdajnici i da takve tvrdnje doživljava kao najveću uvredu i njemu i svim njegovim saborcima u borbi za otadžbinu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...