DIRLJIV TRENUTAK KOJI SU UHVATILI FOTOGRAFI: Meghan Markle nije mogla zadržati suze tokom iznošenja kraljičinog lijesa (FOTO)

Meggan Markle izgledala je shrvana od tuge tokom današnjeg sprovoda kraljice Elizabete II.

  • Show

  • 19. Sep. 2022  

  • 1

Dok je gledala kako kraljičin lijes iznose iz Westminsterske opatije, Meghan Markle pustila je i suzu, koju je potom obrisala, a taj trenutak uhvatili su fotografi. Baš poput princa Edwarda, koji je sjedio ispred nje, ni Meghan nije mogla zadržati suze tokom dirljive ceremonije koju su pratili milioni širom svijeta.

I dok je Edward svoje suze brisao prvo maramicom, a potom ovlaš i bijelim rukavicama, vojvotkinja od Sussexa to je pokušala napraviti neprimjetno, brišući ih prstima na kojima je imala crne rukavice. Iako je imala šešir s velikim obodom, kojim se pokušala sakriti, Meghan nije mogla izbjeći fotografe, prenosi Index.hr.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...