„NEBITAN SI, ALJOŠA ČAMPARA…“: Društvene mreže gore, otkriveno ko stoji iza objava Milorada Dodika na društvenim mrežama

Milorad Dodik već duže vrijeme ima službeni profil na društvenim mrežama Twitter i Instagram, dok je njegova kćerka Gorica nekoliko puta blokirana od strane Twittera zbog objavljivanja uvredljivog i neprimjerenog sadržaja.

  • Mini market

  • 20. Sep. 2022  20. Sep. 2022

  • 2

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik nalazi se u Moskvi gdje ga danas očekuje susret s ruskim predsjednikom Vladimirom Puntinom. Dodik je sinoć na Twitteru objavio fotografiju sa ambasadorom BiH u Moskvi Željkom Samardžijom i najavio današnji sastanak, no zanimljivo je kako se nehotice na Twitteru potkrala greška.

Naime, prije objave fotografije iz Moskve na Dodikovom službenom Twitter profilu pojavila se poruka „Nebitan si, Aljoša Čampara“.

Nakon toga uslijedile su burne reakcije Dodikovih pratilaca na toj društvenom mreži koji tvrde kako zapravo Dodiku objave pišu njegova kćerka Gorica, savjetnik Milan Tegeltija, inače smijenjeni predsjednik VSTV-a i Radovan Kovačević, glasnogovornik SNSD-a koji dobija naknadu i za savjetničku funkciju člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

„Slobodna Bosna“ odabrala je nekoliko najzanimljivijih komentara koje možete pročitati u nastavku.

Podsjetimo, Milorad Dodik već duže vrijeme ima službeni profil na društvenim mrežama Twitter i Instagram, dok je njegova kćerka Gorica nekoliko puta blokirana od strane Twittera zbog objavljivanja uvredljivog i neprimjerenog sadržaja.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...