IVICA PULJIĆ, IZ WASHINGTONA: Ni RTS ni predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ne znaju da Vladimir Putin…

Vučić je za RTS rekao "da ne može da govori o tome, prije nego što čuje to obraćanje.

  • Mini market

  • 21. Sep. 2022  

  • 0

Ivica Puljić, čuveni bh. novinar i dugogodišnji dopisnik Al Jazeere iz Washingtona osvrnuo se na društvenim mrežama na komentar predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

-Na konstataciju da će veliku pažnju u UN-u izazvati govor ruskog predsjednika Vladimira Putina, Vučić je za RTS rekao "da ne može da govori o tome, prije nego što čuje to obraćanje." Ni RTS ni predsjednik Srbije ne znaju da Putin uopće ne govori na UN-u, nego Sergej Lavrov!

Ali, Vučić zna da je još jedna zemlja povukla priznanje Kosova samo ne zna koja je to zemlja:" O tome će se ćutati sve dok Priština ne krene da podnosi zahteve za ulazak u međunarodne institucije, a da će se onda iznenaditi brojem zemalja koje su povukle priznanje", citirao je Puljić predsjednika Srbije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...