BORENOVIĆEVA REAKCIJA NA DODIKOVU IZJAVU: "Jesi, tri minute i pričao o fudbalu, ali si sa Milanovićem proveo tri debela sata u iću, piću..."

Borenović se oglasio preko Twittera.

  • Mini market

  • 24. Sep. 2022  24. Sep. 2022

  • 0

"Jesi, tri minute i pričao o fudbalu, ali si sa Milanovićem proveo tri debela sata u iću, piću i pjesmu na svom imanju u Bakincima slaveći sramni “Maestral” pogrom Srba, pričajući o prodaji RS-a i izdaji Srbije. Na to ćutiš?", izjavio je ovo predsjednik PDP-a Branislav Borenović, reagujući na Dodikovu izjavu da je tačno da visoki predstavnik Christian Schmidt ima kontakte sa vlastima Republike Srpske, ali ne, kako kaže, sa njima. 

"Dosta više tebe i tvojih agremanskih i svih obmana", poručio je Branislav Borenović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...