ČOVIĆEV PORTAL APELIRAO NA HRVATSKE NOGOMETAŠE: "Napustite muslimansku reprezentaciju koja igra pod zastavama s ljiljanima!" 

Preko cijele tribine BH Fanaticosi priredili su "užasno sramotnu koreografiju ljiljanima tkz. ratnim zastavama muslimanske vojske”, piše portal blizak lideru HDZ-a, Draganu Čoviću

  • Mini market

  • 25. Sep. 2022  

  • 26

Mostarski portal ABC piše da su najvatreniji navijači BiH priredili "veliku i sramotnu koreografiju" uoči početka utakmice između nogometnih reprezentacija Bosne i Hercegovine i Crne Gore. 

Preko cijele tribine BH Fanaticosi priredili su "užasno sramotnu koreografiju ljiljanima tkz. ratnim zastavama muslimanske vojske”, piše portal blizak lideru HDZ-a, Draganu Čoviću, uz napomenu da u tekstu ispod zastave s velikim ljiljanom piše "Vječno cvjetaj u inat dušmanima".

Portal piše da je na startu utakmice stadion Bilino Polje "zagrmio" porukom "Vico ped...", što je jasna poruka upućena predsjedniku Nogometnog saveza BiH Vici Zeljkoviću. 

"Doista bi se svaki Hrvat i Srbin trebali zapitati šta rade u muslimanskoj reprezentaciji BiH? Ovo je skandalozna sramota! Zar da Hrvat nastupi u ovakvom ambijentu gdje se ističu zastave muslimanske vojske pod kojim su pobijeni toliki Hrvati (Uzdol, Grabovica, Doljani, Buhine kuće i još stotine drugih).Treba jasno napomenuti da navijači sa ovakvim zastavama ne mogu ući ni na jedan stadion hrvatskih ili srpskih klubova u BiH, piše ABC portal koji na kraju teksta apelira na nogometaše hrvatske nacionalnosti da napuste reprezentaciju BiH! 

Komentari - Ukupno 26

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...