MARIO KORDIĆ IZRAZIO SAUČEŠĆE: "Napravit ćemo sve kako bi pomogli porodici"

Stravična nesreća dogodila se u subotu oko 20 sati na magistralnoj cesti M-17 kod mjesta Buna

  • Hronika

  • 25. Sep. 2022  

  • 2

"Strašna prometna nesreća u Mostaru sve nas je šokirala i ostavila u nevjerici. Izražavam sućut obitelji i najbližima tragično preminulih. U ovoj teškoj situaciji napravit ćemo sve kako bi pomogli obitelji. Pokojnima pokoj vječni daruj Gospodine", napisaao je mostarski gradonačelnik Mario Kordić na svojem Facebook profilu.

Podsjetimo, stravična nesreća dogodila se u subotu oko 20 sati na magistralnoj cesti M-17 kod mjesta Buna.

Četiri osobe smrtno su stradale, a četiri teško ozlijeđene u tragediji koju će Hercegovina još dugo pamtiti. Smrtno su stradali B. K. (35), M.K. (34) i R. K. (9) koji su se nalazili u automobilu Renault Scenic te M. P. (46) iz automobila BMW X5.

Trogodišnja djevojčica čiji su roditelji i brat smrtno stradali zadobila je teže tjelesne povrede koje su opasne po život, potvrđeno je iz SKB Mostar. U nesreći koja je obilježila subotu učestvovala su četiri automobila, a saobraćaj je bio zatvoren gotovo pet sati.

Nakon uviđaja kojim je rukovodila dežurna tužiteljica, promet je pušten, a automobili su prebačeni u krug MUP-a u Mostaru zbog daljeg vještačenja., piše Bljesak.info.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...