TRIVIĆ O LIDERU SNSD-a: "Savezništvo Dodika sa Milanovićem predstavlja udar Dodika i na zvanični Beograd"

Ona napominje da njegovo ćutanje potvrđuje činjenicu da je bio i ostao agent hrvatskih službi i zaštitnik hrvatskih interesa, te da je bančenje sa Milanovićem i ćutanje na njegove izjave je stvarno rušenje Republike Srpske!

  • Mini market

  • 26. Sep. 2022  26. Sep. 2022

  • 0

"Prošlo je dovoljno vremena da Milorad Dodik javnosti Republike Srpske saopšti o čemu je tri sata razgovarao sa osvjedočenim srbomrscem Zoranom Milanovićem, na imanju u Bakincima na dan obilježavanja zločinačke akcije hrvatske vojske Maestral u kojoj je ubijeno više stotina Srba i sa vijekovnih ognjišta protjerano njih više od stotinu hiljada", Napisala je Jelena Trivić na Facebooku.

Ona kaže da je prošlo dovoljno vremena da se Milorad Dodik ogradi od gnusnih izjava svog političkog saveznika u kojima sa prezirom govori o mučki pobijenoj srpskoj djeci u izbjegličkoj koloni na Petrovačkoj cesti.

"Prošlo je dovoljno vremena da Milorad Dodik kaže Srbima u Republici Srpskoj zašto se koči podizanje optužnica za zločine u Mrkonjić Gradu", kaže ona i dodaje da je ćutanje Milorada Dodika glasnije je od bilo kakve izjave. 

Ona napominje da njegovo ćutanje potvrđuje činjenicu da je bio i ostao agent hrvatskih službi i zaštitnik hrvatskih interesa, te da je bančenje sa Milanovićem i ćutanje na njegove izjave je stvarno rušenje Republike Srpske!

"Podsjetiću i na to da Milanović i zvanična Hrvatska nedavno nisu dozvolili predsjedniku Srbije, Aleksandru Vučiću da se pokloni sjenima jasenovačkih žrtava. Milanović vodi vrlo otvoreno neprijateljsku politiku prema našoj matici Srbiji i savezništvo Dodika sa Milanovićem predstavlja udar Dodika i na zvanični Beograd", kaže ona. 

Trivić je zaključula da je ovakav udar na sve Srbe, i u Republici Srpskoj i u Srbiji, vrhunac je izdajničke politike Milorada Dodika koji je bio i ostao uvijek tuđi igrač, nikada srpski, a najviše hrvatski.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...