SEKUNDE DO KATASTROFE: Vozačica vožnjom u suprotnom pravcu napravila haos na autocesti, pogledajte kako je završilo…

Testovi na alkohol i droge bili su negativni.

  • Auto

  • 27. Sep. 2022  

  • 0

Vožnje u suprotnom smjeru na autocestama uglavnom su posljedica manjaka koncentracije, vožnje po utjecajem… No evo i jednog primjera gdje je opasno ponašanje u prometu prouzročeno ekonomskim razlozima.

Španjolska policija privela je vozačicu koja je vozila u suprotnom smjeru na autocesti R-3 u blizini Arganda del Rey (Madrid). Naime, vozačica dolazi do naplatnih kućica pa se okreće i vraća odakle je došla, vozeći u suprotnom smjeru.

Vozačica je policiji izjavila da je sve to izvela s punom sviješću, kako ne bi prošla kroz naplatu. Uključivalo je to i vožnju od sedam kilometara u suprotnom smjeru. Vozačica je privedena kao počiniteljica kaznenog djela nesavjesne vožnje s očitom nebrigom za živote drugih. Testovi na alkohol i droge bili su negativni.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...