LAHKOĆA ZRAČI IZ NJIHOVOG STILA: 5 savršenih jesenskih outfita koje bez pardona možemo ukrasti od Francuskinja

Odabrali smo pet nosivih lookova za hladnije dane, koji se sastoje od nekoliko komada koji se mogu kombinirati na mnogo različitih načina, ali ostavljaju savršen dojam.

  • Žena

  • 27. Sep. 2022  

  • 0

"French Chic" ili modni stil Francuskinja je nešto poput globalnog fenomena; njihov jedinstavni način odijevanja stalno se opisuje, objašnjava i oponaša, a da stvarno nema konkretne definicije, samo onaj tipični "je ne sais quoi" kojim zrače. Odjećom koju Francuskinje biraju odaju samouvjerenost kad je riječ o stilu, no stav i karizma igraju barem jednako toliko važnu ulogu u njemu. I, naravno, tu je ona nepogrešiva nonšalantnost koja se uvijek ističe.

Pa su tako Francuskinje sa svojim jesenskim outfitima ponovno naš uzor, i na početku nove sezone. Odabrali smo pet nosivih lookova za hladnije dane, koji se sastoje od nekoliko komada koji se mogu kombinirati na mnogo različitih načina, ali ostavljaju savršen dojam, piše Missmama.

1. Traperice + mijela majica + natikače + prošivena jakna 

2. Kratke hlače + T-shirt + baloner + klompe

3. Majica kombine + traperice + visoke tenisice + kaput u boji + neonska torbica

4. Svilena mini haljina + kožnata jakna + vojničke čizme + baguette torbica

5. Visoke čarapa čizme + culotte hlače + oversized košulja

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...