NBA ZVIJEZDA ODBILA SE VAKCINISATI: Pa ostala bez zarade od 100 miliona dolara

"Nosio sam se s emocijama dok sam pokušavao osigurati budućnost svojoj porodici”.

  • Zabava

  • 27. Sep. 2022  27. Sep. 2022

  • 1

Kyrie Irving propustio je više od pola sezone u NBA jer se nije vakcinisao i nije mogao igrati zbog epidemioloških mjera.

Takva odluka skupo je koštala Irvinga, jer je ostao bez 100 miliona dolara, prenose Sportske.ba.

“Odlučio sam da se neću vakcinisati i ostao sam bez četverogodišnjeg ugovora vrijednog 100 i nešto miliona dolara. Ugovor i vakciniši se ili se nemoj vakcinisati pa će biti određena neizvjesnost oko tvoje budućnosti u ligi i ovom klubu”, rekao je Irving tokom dana namijenjenog medijima.

“Suočio sam se s gubitkom posla zbog te odluke. Nosio sam se s emocijama dok sam pokušavao osigurati budućnost svojoj porodici”, dodao je Irving.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...