GRUDNJAK NAMJERNO ZABORAVILA: Slavna glumica vrućom odjevnom kombinacijom ukrala show u Milanu…

Glumica se nakon prekida veze pojavljuje na gotovo svim društvenim događanjima, a nedavno je na jednoj dodjeli filmskih nagrada ukrala sve poglede u haljini koja otkriva puno gole kože.

  • Estrada

  • 28. Sep. 2022  

  • 0

Glumica Julia Fox ponovno je privukla pozornost nakon što se pojavila u ekscentričnoj kombinaciji na "Sedmici mode" u Milanu. Na glavi je nosila crnu masku koja joj je otkrila samo oči, a koja je bila spojena s majicom koja joj je jedva prekrila gole grudi.

Izlazak je uslijedio nakon što je Julia nedavno otvorila temu o svojoj ljubavnoj vezi s reperom Kanyeom u intervjuu za ES Magazine. Zvijezda je otkrila da je upravo ona inicirala raskid uoči Valentinova 2022. zbog nesuglasica nakon dvomjesečne veze:

"Neriješeni problemi s kojima se on bavio. Čini se da je imao puno toga za raditi, a ja jednostavno nemam vremena za to, niti energije. Nemam propusnost niti emocionalni kapacitet za to. Ponosna sam na sebe zbog toga", zaključila je.

Foto: Profimedia

Inače, Julija se nakon veze s Kanyeom pojavljuje na gotovo svim društvenim događanjima, a nedavno je na jednoj dodjeli filmskih nagrada ukrala sve poglede u haljini koja otkriva puno gole kože.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...