HITNA POMOĆ I VATROGASCI NA TERENU: Auto probio ogradu na Poljudu i pao s velike visine, ima povrijeđenih

Tri osobe se nalaze u automobilu, rekli su iz policije.

  • Hronika

  • 28. Sep. 2022  28. Sep. 2022

  • 0

U Splitu oko 19:30 došlo do saobraćajne nesreće u kojoj je automobil je probio zaštitnu ogradu na Poljudu i zatim završio na krovu ispred donje strane stadiona, potvrđeno je Indexu.

Prema prvim informacijama tri osobe su teško ozlijeđene. 

"Na zapadnoj strani Poljuda vozilo je s visine od šetnice završilo ispred ulaza u donji dio stadiona. Tri osobe se nalaze u automobilu", rekli su iz policije. Na mjesto događaja stigle su sve žurne službe, vatrogasci i Hitna pomoć kako bi im se pružila liječnička pomoć. 

Iz policije su za Index rekli da je automobil pao s velike visine. Zamjenica općinskog državnog odvjetništva rukovodit će uviđajem  na mjestu događaja uz asistenciju policije.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...