NEMA VIŠE OLOVAKA I UPALJAČA: U RS-u se sada pred izbore dijele "ajkule", čarape, državno brašno i loptice (VIDEO)

Kandidati SNSD su svoje slike zalijepili na – državno brašno, to jest na pakete pomoći koje dijeli Vlada RS.

  • Zabava

  • 28. Sep. 2022  28. Sep. 2022

  • 0

Sa idejama se nisu baš proslavili, ali su zato poruke i načini prenošenja poruka kandidata i kandidatkinja za predstojeće izbore prilično živopisni.

Olovke i upaljači više nisu kul. Ali, Irena Joldžić, kandidatkinja SNSD-a za Narodnu skupštinu RS, pokazala je da predizborni privjesak za ključeve može biti pravi hit.

Ona u kampanji dijeli privjesčiće sa crvenom ajkulom. Podsjećanje je to na onaj eksplicitni video snimak iz Hurgade u kojem je Irena Joldžić poručila da je egipatska policija skroz nesposobna, jer nije u stanju da se izbori sa ajkulama na plaži i da bi policija RS i ministar Lukač to riješili očas posla.

"Ministar Lukač bi tu ajkulu već uhvatio i ispekao na ražnju"; poručila je Joldžićeva u tom čuvanom video uratku.

Na šta je mislio Velibor Stanić, kandidat SP, teško je naslutiti, tek on svojim vjernim biračima dijeli čarape, sa logom partije.

alt

Ali, to nije sve. Kandidati SNSD su svoje slike zalijepili na – državno brašno, to jest na pakete pomoći koje dijeli Vlada RS.

Pristojnim, politički korektnim jezikom, to se zove “zloupotreba javnih resursa u predizborne svrhe”. A ima i manje pristojnih naziva za to.

alt

Ni opozicija ne zaostaje sa predizbornim poklončićima. Ističu se loptice sa natpisom "Republika Srpska mora da se brani – Draško Stanivuković".

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...