KAKVA GREŠKA: Vozačica ukrala automobil, probila se kroz barikade, pa bijeg završila u svježem betonu…

Radovi na cesti bili su kobni.

  • Auto

  • 29. Sep. 2022  

  • 0

Jedna je vozačica (32) ukrala Mini Cooper Countryman, ali njezin bijeg nije dugo trajao. Sve se zbilo prošle sedmice u Lakewoodu (Washington, Sjedinjene Američke Države).

-Vozačica je uzela automobil koji joj ne pripada, vozila se kroz barikade, sve dok nije došla na svježi beton kružnog tok, stoji u službenom izvještaju gradskog vijeća Lakewooda.

Radovi na cesti bili su kobni.

U objavi na Instagramu odgovorni iz gradske vijećnice ističu da je nakon zaustavljanja automobila žena počela trčati, usput bacajući razne predmete, a pokušala je pobjeći s malim djetetom i bocom viskija u ruci.

Policija je uhapsila  te će protiv nje podnijeti prijavu zbog nesavjesne vožnje, materijalne štete i bijega.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...