VOJIN MIJATOVIĆ DIREKTNO: "Željko Komšić je moj prijatelj i sve dok vodi ovakvu politiku..." (VIDEO)

"Da budem iskren jedino Nikšić i Komšić su mi dali otvorenu podršku u čitavoj kampanji. I Nermin i Željko su moji prijatelji koji žive građansku državu tako da nemam problema uopće“, dodao je Mijatović.

  • Politika

  • 29. Sep. 2022  29. Sep. 2022

  • 5

Vojin Mijatović, kandidat za člana Predsjedništva BiH iz RS-a ispred Pokreta za državu podržao je Željka Komšića, kandidata DF-a člana Predsjedništva BiH.

„U jednom trenutku moramo priznati da Željko Komšić jedini brani građansku ideju u Predsjedništvu i bez dileme, sa ovakvim iskorakom, ako bi se desilo da ja budem izabran, otvaraju se vrata bez povratka građanskoj Bosni i Hercegovini. A, onda u konačnici treba nam što više Bosanaca i Hercegovaca koji će moći to da sublimiraju“, kazao je Mijatović za Ljudski.ba.

Na pitanje ljute li se u SDP-u što on podržava Komšića, a Komšić njega Mijatović kaže:

“Ma šta me briga, Željko je prvo moj prijatelj, pa onda sve ostalo. I sve dok vodi  ovakvu politiku, a ona je građanska imat će moju podršku i hvala mu na podršci. Da budem iskren jedino Nikšić i Komšić su mi dali otvorenu podršku u čitavoj kampanji. I Nermin i Željko su moji prijatelji koji žive građansku državu tako da nemam problema uopće“, dodao je Mijatović za Ljudski.ba.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...