REAKCIJA RUSKE AMBASADE U CRNOJ GORI: "Zbog neprijateljskog postupanja crnogorskih vlasti, od sutra..."

"Za konzularne usluge možete se obratiti ambasadama Ruske Federacije u susjednim zemljama", navode u objavi.

  • Regija

  • 29. Sep. 2022  29. Sep. 2022

  • 4

Ambasada Rusije u Crnoj Gori obavijestila je svoje građane da će od sutra biti obustavljen rad konzularnog odjeljenja Ambasade na neodređeno vrijeme.

"Poštovani građani Ruske Federacije,

Prinuđeni smo da vas obavijestimo da je zbog neprijateljskog postupanja crnogorskih vlasti prema Ambasadi Ruske Federacije u Crnoj Gori, od 30. septembra 2022. godine obustavljen rad konzularnog odjeljenja Ambasade na neodređeno vrijeme.

Za konzularne usluge možete se obratiti ambasadama Ruske Federacije u susjednim zemljama", navode u objavi, prenosi Antena M.

Obavještenje su podijelili i na društvenim mrežama, sa naglaskom važne informacije.

Podsjetimo, Ministarstvo vanjskih poslova Crne Gore proglasilo je danas  šest diplomata Ambasade Ruske Federacije akreditovanih u Crnoj Gori personama non grata.

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...