SLIČAJ PRIJAVLJEN POLICIJI: Devetogodišnjaka tukli đaci iz razreda jer je rekao da navija za Ukrajinu

Učenika jedne osnovne škole u Podgorici, koji ima devet godina, danas su fizički napala tri učenika iz istog odjeljenja.

  • Hronika

  • 29. Sep. 2022  30. Sep. 2022

  • 1

Otac napadnutog dječaka (identiteti poznatu redakciji portal CdM) je slučaj prijavio policiji.

“Danas oko 11 časova nakon završenih časova došao sam po mog sina u školu kako inače redovno radim. Tada mi je kazao da su ga fizički napala trojica dječaka iz njegovog odjeljenja. Oni su mu prišli i pitali ga da li navija za Rusiju ili Ukrajinu na šta je on odgovorio da navija za Ukrajinu. Potom su ga oni fizički napali zadavši mu više udaraca u predjelu glave i tijela”, navodi se u policijskom zapisniku oca napadnutog dječaka u koju je CdM imao uvid.

On je kazao da je slučaj prijavio učiteljici njegovog sina i direktorici škole, koje su obećale da će preduzeti sve što je u njihovoj moći.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...