NAKON NEVIĐENE HAJKE OGLASIO SE VOJIN MIJATOVIĆ: „U subotu stavimo državnu zastavu na naše domove, a u nedjelju odbranimo svoje glasove od krađe…“

"I da smo imali prostora još bih toliko uradili, formirali smo zajednički bosanskohercegovački pokret, ujedinili smo ljude, stali svi zajedno pod zastavu BiH", poručio je Mijatović.

  • Vijesti

  • 30. Sep. 2022  

  • 2

Nakon što je jučer na njega pokrenuta medijska hajka na potpredsjednika SDP-a BiH i kandidata za Predsjedništvo BiH iz reda srpskog naroda, oglasio se i Vojin Mijatović.

Mijatović se na društvenim mrežama zahvalio svima koji su uz njega bi u posljednjih 16 mjeseci.

-Počeli smo 21.052021. godine u centrali SDP-a BiH, kampanju smo zatvorili centralnim skupom u Zvorniku 29.09.2022. godine.

16 mjeseci rada, stotine hiljada pređenih kilometara, preko 100 skupova, bezbroj sastanaka, stotine letova, milion minuta telefonskih poziva i poruka.

I da smo imali prostora još bih toliko uradili, formirali smo zajednički bosanskohercegovački pokret, ujedinili smo ljude, stali svi zajedno pod zastavu BiH.

Želim se zahvaliti svim ljudima iz pokreta, stotinama naših aktivista, ljudima koji nas podržavaju u svemu što smo radili, beskrajno vam hvala.

Ostalo je samo još da u subotu stavimo državnu zastavu na naše domove, a da u nedjelju izvedemo sve naše ljude na izbore i odbranimo svoje glasove od krađe.

Na kraju veliko hvala svima, ja sam dao sve od sebe, ukoliko sam i nešto pogriješio - oprostite, ali znam da sam iskreno i bez milimetra rezerve stao iza ovog projekta.

Sretno nam svima u nedjelju i neka vječno živi naša jedina domovina Bosna i Hercegovina, poručio je Mijatović.

Podsjetimo, Mijatović je u intervjuu za Ljudski.ba govorio o političkim planovima nakon izbora, podršci Denisu Bećiroviću i Željku Komšiću. Pogledajte šta je sve rekao.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...