NAKON INCIDENTA U BANJOJ LUCI OGLASIO SE MUP RS-a: Šukalo, Mandić i još četiri osobe saslušane u MUP-u...

O događaju je obaviješten nadležni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

  • Hronika

  • 30. Sep. 2022  30. Sep. 2022

  • 0

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske sinoć su u Banjaluci izvršili kontrolu dva putnička automobila u kojima se nalazilo šest osoba, A.Š., D.S., V.M., S.L. i Z.S., državljani BiH i N.M., državljanin Srbije.

U automobilima su bili Adam Šukalo, bivši poslanik SNS-a u Skupštini Srbije, Dejan Slijepčević iz Gacka, bivši rukometaš Vladimir Mandić, Slobodan Lazović iz Trebinja te Zlatko Selimović, takođe iz Trebinja.

„Nakon izvršene kontrole lica su pozvana na informativni razgovor u službene prostorije, gdje su nakon uzetih izjava lica napustila službene prostorije“, rečeno je u MUP-u RS-a.

O događaju je obaviješten nadležni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Kontrola je izvršena kod Tržnog centra „Delta“ i servisa „Vidović“ u naselju Borik.

Podsjetimo,sve se dešavalo u blizini naselja Borik, te tržnog centra Delta planet. 

“Nas četvorica smo krenuli do Doboja, jednim autom. Kod servisa Vidović su nam policijska vozila prepriječila put”, kazao Šukalo za N1.

Dodaje da su policajci gledali gepek, a nakon svega pozvani u Upravu kriminalističke policije MUP RS na saslušanje, koje je završeno oko 23 časa, jer se čekao neki inspektor. Inače sa Šukalom je bio i Vlada Mandić, član SNS, biznismen i bivši sportista, te još dva Mandićeva prijatelja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...