POSTALO JE OPASNO PREĆI GRANICU NA DRINI: Novi obračun sa Vučićevim ljudima u RS-u, pretreseno vozilo Mome Mandića

Policija je danas kod Trebinja zaustavila i Momu Mandića, koji je član Vučićeveg SNS-a u Srbiji.

  • Vijesti

  • 30. Sep. 2022  30. Sep. 2022

  • 1

Policija je danas kod Trebinja zaustavila i Momu Mandića, koji je član Vučićeveg SNS-a u Srbiji, javlja televizija BN

Kako saznaje ova televizija, policija sa rotacijama je zaustavila vozilo u kome se nalazio Mandić zajedno sa vozačem. Izvršili su pretres vozila, kao i Mandića i njegovog vozača.

Nije poznat razlog zadržavanja i pretresa Mandića, ali je očito Dodikovoj policiji u Republici Srpskoj smetaju ljudi koji ovih dana dolaze iz Beograda i to koji slove za Vučićeve ljude, piše BN. 

Kod Mandića u novčaniku su pronašli 300 eura.

Podsjetimo da je sinoć policija u Banjaluci takođe privela više ljudi, među kojima su bili i Mandićev sin, poznat nekadašnji rukomentaš Vlado Mandić, nekadašnji poslanik u NSRS i bivši poslanik u Skupštini Srbije. 

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...