SUPERVIZOR ZA BRČKO JONATHAN MENNUTI: Pozvao građane da iskoriste svoje demokratsko pravo i glasaju na općim izborima u nedjelju

"Sada je trenutak da se ista promjena kursa zahtijeva i na drugim razinama vlasti u Bosni i Hercegovini. A to počinje izborima u nedjelju”, ocijenio je Jonathan Mennuti.

  • Vijesti

  • 01. Okt. 2022  01. Okt. 2022

  • 1

Prvi zamjenik visokog predstavnika i supervizor za Brčko Distrikt Jonathan Mennuti pozvao je u subotu sve glasače u Distriktu da iskoriste svoje demokratsko pravo i glasaju na općim izborima u nedjelju, te tako aktivno učestvuju u odlučivanju ko će voditi ovu zemlju naredne četiri godine.

"U proteklih nekoliko godina, građani i građanke Brčkog su imali priliku da se uvjere kako se stagnacija može preokrenuti kada postoji politička odgovornost i aktivno učešće, kako vladajuće većine tako i opozicije, te svijest o zajedničkom cilju, a to je prosperitet za cijelu zajednicu”, istaknuo je prvi zamjenik visokoga predstavnika i supervizor za Brčko Distrikt.

On smatra da predstoji još mnogo posla da se uradi, ali da je Brčko pokazalo pravu putanju za izlazak iz blokade.

"Sada je trenutak da se ista promjena kursa zahtijeva i na drugim razinama vlasti u Bosni i Hercegovini. A to počinje izborima u nedjelju”, ocijenio je Jonathan Mennuti.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...