"SB" NA LICU MJESTA; GLASAO BRAČNI PAR IZETBEGOVIĆ: Ako Bog da ja ću pobijediti, ući u Predsjedništvo. Mislim da će se..."

U fotogaleriji pogledajte šta je naš reporter zabilježio na licu mjesta.

  • Politika

  • 02. Okt. 2022  02. Okt. 2022

  • 14

Bakir Izetbegović, predsjednik SDA i kandidat za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine, glasao je jutros u Osnovnoj školi "Nafija Sarajelić" u sarajevskoj općini Centar. Izetbegović je došao u pratnji supruge Sebije Izetbegović. Ona je na ovim izborima kandidatkinja za Skupštinu Kantona Sarajevo.

Nakon obavljene građanske dužnosti pozvao je sve građene s pravom glasa da izađu na izbore i daju svoj glas onima koji će voditi razumnu politiku i neće praviti blokade, krize i neće tjerati omladinu iz Bosne i Hercegovine.

- Dakle, da daju glas razumnim strankama i političarima - kazao je Izetbegović.

Izetbegović je kazao da smatra kako će SDA dobiti veću podršku nego na prošlim Općim izborima 2018. godine.

- Ako Bog da ja ću pobijediti, ući u Predsjedništvo. Mislim da će se konstalacija promijeniti u pozitivnom smislu, da će biti manje onih koji prave probleme i nešto više razumnijih snaga - rekao je Izetbegović.

U fotogaleriji pogledajte šta je naš reporter zabilježio na licu mjesta.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...