ŽELJKA CVIJANOVIĆ O IZBORIMA: "Građani RS žele da pokažu da smo demokratsko društvo"

Ona je uvjerena da će današnji Opći izbori u BiH proteći bez problema i da građani RS biraju ljude i politike koje treba da ih vode u naredne četiri godine.

  • Politika

  • 02. Okt. 2022  

  • 2

Kandidat SNSD za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović poručila je da Republika Srpska počiva na demokratskim principima i da izabrani predstavnici treba da imaju odgovornost prema onima koji su ih birali.

"Želim RS da se u narednom periodu stabilno kreće kroz izazove koji se naziru i prepoznaju na globalnom planu i sigurna sam da ćemo to uspjeti", rekla je Cvijanovićeva novinarima.

Ona je uvjerena da će današnji Opći izbori u BiH proteći bez problema i da građani RS biraju ljude i politike koje treba da ih vode u naredne četiri godine.

"Građani RS žele da pokažu da smo demokratsko društvo", istakla je Cvijanović.

Cvijanovićeva je sa porodicom glasala na biračkom mjestu u banjalučkoj Školi za slušno oštećene.

U BiH danas su se održali opšti izbori na kojima je pravo glasa imalo 3.368.666 birača.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...