KANDIDAT UJEDINJENE OPOZICIJE ZA ČLANA PREDSJEDNIŠTVA BiH: Denis Bećirović se oglasio na društvenim mrežama povodom aktuelnih rezultata izbora...

Do sada je prebrojano blizu 75 posto glasova, a prednost Bećirovića nad Izetbegovićem raste sve više.

  • Vijesti

  • 02. Okt. 2022  

  • 1

Željko Komšić vodi u izbornoj utrci za člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda, a Denis Bećirović ima prednost kao kandidat iz reda Bošnjaka, objavili su u nedjelju nešto prije 22 sata preliminarne stranačke rezultate izbora iz centrali Stranke demokratske akcije (SDA) u Sarajevu.

Do sada je prebrojano blizu 75 posto glasova, a prednost Bećirovića nad Izetbegovićem raste sve više.

S obzirom da se čini da je utrka za člana Predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda pri kraju, na društvenim mrežama se kratko oglasio i sam Bećirović.

Naime, na zvaničnom Facebook profilu je napisao kratko: "Hvala, ljudi!"

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...