TRAGIČAR REALA: Benzema promašio penal za pobjedu i „doveo“ Barcelonu na prvo mjesto, pogledajte golove…

U 78. minuti se činilo kako je došao trenutak odluke. Gostujući igrač David Garcia je isključen, a Karim Benzema je dobio priliku s bijele tačke vratiti prednost Realu.

  • Sport

  • 03. Okt. 2022  

  • 1

Po prvi puta ove sezone nogometaši madridskog Reala ostali su bez ligaške pobjede, u dvoboju 7. kola La Lige odigrali su u Madridu 1-1 protiv Osasune.

Nakon šest pobjeda u nizu uslijedio je za Real prvi remi te sada na vrhu tabele dva velika rivala, Real i Barcelona, imaju po 19 bodova. Osasuni je ovo bio prvi nerješeni rezultat u sezoni, a ta je ekipa na šestom mjestu na tabeli.

Madridski tim je poveo je krajem prvog dijela, u 42. minuti je Vinicius Junior pogodio za 1-0. No, odmah na startu drugog dijela Osasuna je poništila prednost domaćina, a strijelac za 1-1 je bio Kike Garcia.

U 78. minuti se činilo kako je došao trenutak odluke. Gostujući igrač David Garcia je isključen, a Karim Benzema je dobio priliku s bijele tačke vratiti prednost Realu. No, Benzema je pogodio prečku, a minutu kasnije postigao je francuski napadač pogodak koji je poništen zbog ofsajda. 

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...