VODITELJICA HRT-a NAJAVILA ZOVKO I PICULU: Hrvatska ipak nema legitimnog predstavnika u Predsjedništvu BiH

Hrvatska ipak nema legitimnog predstavnika u Predsjedništvu Bosne i Hercegovine, kazala je voditeljica HRT-a najavljujući goste u emisiji.

  • Regija

  • 04. Okt. 2022  

  • 7

Hrvatska ipak nema legitimnog predstavnika u Predsjedništvu Bosne i Hercegovine, kazala je voditeljica HRT-a najavljujući goste u emisiji.

 

Gosti u emisiji "Otvoreno" bili su savjetnik ministra vanjskih poslova Domagoj Knežević, historičar Ivo Lučić i zastupnici u Evropskom parlamentu Željana Zovko i Tonino Picula.

- Hrvatska ipak nema legitimnog predstavnika u Predsjedništvu BiH, ali zahvaljujući tome što je visoki predstavnik posegao za bonskim ovlastima bolja situacija je u Domu naroda - kazala je voditeljica postavljajući pitanje evropskim zastupnicima.

Faktor

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...