NASTAVLJA SE PRLJAVI RAT HDZ-a I PREDSJEDNIKA HRVATSKE: "Koliko truda Milanović ulaže u laganje! Laže iz očaja i zavisti!"

Milanović je ranije u utorak poručio da Plenković s tim nema ništa. Također je dodao da Hrvati nisu ništa dobrog dobili s tom odlukom.

  • Regija

  • 04. Okt. 2022  

  • 7

Hrvatska demokratska zajednica u utorak je na Facebooku reagirala na izjave predsjednika Zorana Milanović.

"Milanović danas: 'Čović je dobro rekao da 'Plenković s ovom (intervencijom Schmidta) nema veze. Ja bih vjerovao Čoviću.' Koliko truda Milanović ulaže u laganje i o ovakvim stvarima! Iz očaja i zavisti laže i o svemu drugom što govori. Postalo mu je normalno lagati", objavio je HDZ uz fotografiju tweeta Dragana Čovića koji se zahvalio "Andreju Plenkoviću na nemjerljivom povijesnom doprinosu i kontinuiranoj podršci u rješavanju ovog prevažnog pitanja za naš hrvatski narod".

Milanović danas: „Čović je dobro rekao da 'Plenković s ovom (intervencijom Schmidta) nema veze'. Ja bih vjerovao...

Posted by HDZ - Hrvatska demokratska zajednica on Tuesday, 4 October 2022

Podsjetimo, visoki predstavnik međunarodne zajednice za BiH Christian Schmidt je u nedjelju nenajavljeno nametnuo izmjene izbornog zakona.

Milanović je ranije u utorak poručio da Plenković s tim nema ništa. Također je dodao da Hrvati nisu ništa dobrog dobili s tom odlukom.

"Ako Plenković želi biti zaslužan za to, neka bude. Što je napravio Schmidt? On je zadnji dan donio neku odluku kojom je kao spasio Hrvate. Nigdje u tim odlukama nema reference na slučaj Ljubić, jer ako se na to referira, onda moraš maknuti Komšića", rekao je Milanović.

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...