PO PRVI PUT NAKON IZBORA I AMERIČKIH SANKCIJA: Oglasio se Fadil Novalić - "Mnogi su govorili da je to nemoguće..."

"Hvala mom Gradačcu na povjerenju! Hvala vam prijatelji od srca."

  • Vijesti

  • 04. Okt. 2022  04. Okt. 2022

  • 4

Dva dana nakon izbora na kojima je ostvario zavidan rezultat u utrci za Federalni parlament (osvojio 8.360 glasova nakon prebrojanih 83.1 posto glasova), premijer Federacije BiH Fadil Novalić obratio se svojim pratiteljima na Facebooku. 

"Ovo su moji prvi izbori i moja očekivanja su bila skromna. Neizmjerno sam sretan što je SDA u izbornoj jedinici u kojoj sam bio kandidat ostvarila pobjedu i obezbijedila dva mandata za Zastupnički dom Parlamenta FBiH.

Ono što me posebno raduje da je grad Husein-kapetana, prvog borca za nezavisnu Bosnu, konačno u boji stranke koja je tu nezavisnost izborila.

Hvala mom Gradačcu na povjerenju! Hvala vam prijatelji od srca. 

Mnogi su govorili da je nemoguće, da SDA ne može pobijediti u toj jedinici i da to ostaje bastion SDP-a. 

Narod je širom Federacije prepoznao rezultate Vlade i dao zeleno svjetlo listama SDA za PFBiH. Hvala vam i nastavit ću da radim u interesu naroda, sviđalo se to nekome ili ne", poručio je Novalić kojem je jučer stigla neugodna vijest o sankcijama od strane Sjedinjenih Država.     

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...