"HATE TO BREAK A PARTY": Zahiragić otkrio zbog koga je SDA ostvarila ovakav izborni rezultat

Oglasio se na društvenim mrežama.

  • Politika

  • 06. Okt. 2022  

  • 5

Haris Zahiragić, zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo, oglasio se sinoć na svom Facebook nalogu povodom izbornih rezultata. 

On je, između ostalog, komentarisao i rezultate SDA na Općim izborima. Izjavio je kako je njegova stranka pobijedila na svim nivoima.

- Kada je u pitanju SDA, ostvarili smo pobjedu u svim kantonima i na svim nivoima. To je - hate to break a party ovih oportunista - između ostalog, rezultat Predsjednika Izetbegovića, rekao je Zahiragić.

 

Zahiragić smatra kako je za dobar rezultat SDA zaslužan predsjednik stranke Bakir Izetbegović.

- Taj rezultat je postigao dobrom politikom i beskompromisnom borbom za Bosnu i Hercegovinu, kampanjom koju je hrabro vodio sam protiv svih, ali i generalnim kursom kojim vodi najjaču Stranku u Bosni i Hercegovini, kazao je on.

(Oslobođenje)

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...