LEGENDARNI SARAJLIJA U GRADU NA NERETVI: Mostar će uz Željka Bebeka dočekati Novu 2023. godinu

U novu 2023. godinu stanovnike Mostara uvest će legendarni Sarajlija Željko Bebek.

  • Kultura

  • 07. Okt. 2022  

  • 1

U novu 2023. godinu stanovnike Mostara uvest će legendarni Sarajlija Željko Bebek.

I ove godine Grad Mostar organizirat će ”Advent u Mostaru”, koji će biti upriličen uz bogat program za sugrađane i goste.

"U sklopu Adventa bit će organiziran i doček Nove godine na kojemu će nastupiti legendarni Željko Bebek", poručuju iz Grada Mostara.

Nakon prošlogodišnje sjajne zabave uz Indiru Levak i njezin bend, Mostar će i ove godine biti najpoželjnija destinacija za novogodišnji provod.

Podsjetimo, i Sarajevo će ove godine imati javni doček Nove godine, a glavna zvijezda na dočeku u glavnom gradu Bosne i Hercegovine bit će grupa Dubioza kolektiv.
 
Tu informaciju je za portal Radiosarajevo.ba ranije potvrdila gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...