HILJADE GRAĐANA NA PROTESTU U BANJOJ LUCI PROTIV KRAĐE GLASOVA: "Znam kako sam glasao, ali ne znam kome su moj glas pribrojili..."

Mnogi građani su na proteste stigli iz Prijedora, Bosanskog Broda, Doboja, Zvornika i drugih gradova.

  • Politika

  • 09. Okt. 2022  09. Okt. 2022

  • 2

Uoči protesta opozicije u parku Mladen Stojanović u Banjaluci već se okupilo nekoliko hiljada građana, a stigli su i Mirko Šarović, Milan Radović, Darko Babalj i još nekoliko lidera opozicije, piše Srpskainfo.

Mnogi građani su na proteste stigli iz Prijedora, Bosanskog Broda, Doboja, Zvornika i drugih gradova. Među njima su najbrojnije pristalice SDS i PDP, ali ima i dosta građana, koji tvrde da “nemaju nikakve veze sa strankama”, ali da su došli da se pobune protiv korupcije i krađe glasova.

"Nisam došao autobusom, nego svojim kolima, o svom trošku i svojom voljom. Znam kako sam glasao, ali ne znam kome su moj glas pribrojili, jer se u Prijedoru na dan izbora dešavalo svašta", rekao je za Srpskainfo jedan mladi Prijedorčanin.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...