JELENA TRIVIĆ OVAKO VIDI MEĐUNARODNE ODNOSE: "Nije pametno svrstavati se, ali mi sa Rusijom imamo emociju i istoriju"

Ja nisam ni ruski čovjek, ni američki, već sam srpski čovjek.

  • Politika

  • 11. Okt. 2022  

  • 5

Jelena Trivić, kandidat PDP-a za predsjednicu Republike Srpske, rekla je da nije pametno svrstavati se na bilo čiju stranu kada je riječ o ruskoj invaziji na Ukrajinu, ali da "imaju istoriju sa Rusijom".

„Ja ne bih da dajem kvalifikacije. Ja sam nebrojeno puta rekla, kada su politička pitanja na sceni mi nemamo prava da budemo emotivni. Mi imamo istoriju sa Rusijom, imamo emociju. Nije pametno svrstavati se na bilo čiju stranu, treba da budemo okrenuti sebi. Ja sam čula komentare za sebe da sam gora od Dodika što se tiče međunarodnih odnosa, čula sam čak da me zovu „četnikuša“. Ja nisam ni ruski čovjek, ni američki, već sam srpski čovjek. Ja gledam šta je srpski nacionalni interes, nije pametno da se svrstavamo ni na jednu ni na drugu stranu“, izjavila je Jelena Trivić gostujući na Blic TV.

Kada je riječ o “krađi izbora u BiH”, ona je istakla da o tome postoje jasni dokazi.

„Ima na desetine biračkih mjesta gdje ja imam nulu, što je statistički nemoguće. Ima 15 takvih mjesta, 15 nula ne može biti slučajno, to samo može biti organizovano. Nisam pokradena ja, već narodna volja. To je mjesto Karanovac u Banja Luci gdje kruži poruka da je B. K. dobila instrukciju da upiše nulu. Imamo 35.000 nevažećih listića, imamo cijepanja papirića. Imamo i video snimak batinaša isto. U pola dva noću Centralna izborna komisija saopštava da rezultati za nivo predsjednika Republike Srpske nisu dovoljno precizni jer im sa terena ne stižu rezultati od biračkih odbora u razumnom roku. Ko je dobro pratio izbornu noć, sve je upućivalo na moju pobjedu. Onda je nastao strukturni lom. Nemoguće da neko nije dao nalog: „Kradi!“, kazala je Jelena Trivić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...