BORI SE ZA ŽIVOT: Djevojčica koja je sinoć pala sa šestog sprata ima brojne prijelome...

Policija je obavila uviđaj, obavješteno je nadležno tužilaštvo.

  • Hronika

  • 13. Okt. 2022  

  • 1

Trinaestogodišnja Nišlijka koja je pod još nerazjašnjenim okolnostima sinoć pala sa šestog spratra stambene zgrade u kojoj živi u Vizantijskom Bulevaru 116 je zadobila teške tjelesne povrede.

- Maloljetnica ima višestruke prijelome karlice, otvoreni prijelom potkoljenice, prijelom butne kosti i skočnog zgloba – navode naši izvori upoznati sa ovim događajem.

Djevojčica je kroz prozor posljednjeg sprata stambene zgrade sa visine od oko dvadesetak metara pala na travnatu površinu.

Za sada nema informacija kako je došlo do nesreće ali prema nezvaničnim informacijama, ništa ne ukazuje da je dijete povrijeđeno usljed krivičnog djela, javljaju srbijanski mediji.

Policija je obavila uviđaj, obavješteno je nadležno tužilaštvo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...