ANALIZA SPEKTAKULARNE UTAKMICE NA CAMP NOUU: "Edin Džeko je bio odličan, igra Barcelone je bila konfuzna..."

Barcelona i Inter su remizirali 3:3 čime su zadovoljniji Talijani jer im je potrebna samo jedna pobjeda u zadnja dva kola za osiguravanje prolaska u sljedeću fazu natjecanja.

  • Sport

  • 13. Okt. 2022  

  • 0

Anton Samovojska i Tomislav Ivković u posebnoj HRT-ovoj emisiji Lige prvaka analizirali su uzbudljivu utakmicu na  Camp Nouu.

Barcelona i Inter su remizirali 3:3 čime su zadovoljniji Talijani jer im je potrebna samo jedna pobjeda u zadnja dva kola za osiguravanje prolaska u sljedeću fazu natjecanja.

- Izvanredna utakmica, pogotovo od strane Intera. Pokazao je da je u europskim utakmicama iznad talijanskih ekipa koje sudjeluju. Imaju fantastične, brze igrače koji traže dubinu. Fascinirali su me u utakmici, pogotovo kad vidimo da su igrali bez Brozovića. Džeko je bio odličan, kao i Martinez, Barella... Pokazali su hrabrost, znanje, drskost na stadionu u gostima kod Barcelone. Ne bi bolje ni igrali u Milanu, rekao je Ivković.

Samovojska je bio kritičan prema igri Barcelone koja je morala igrati na pobjedu.

- Barcelona je trebala pobijediti, a sada je situacija jednostavna. Inter samo treba kod kuće pobijediti Viktoriju Plzen i ta tri boda su dovoljna za drugu poziciju i nastavak natjecanja. Barcelonina igra nije bila lijepa kao rezultat, bila je konfuzna, smušena, a zadnja linija je bila nevjerojatna...

- Inter je bio u podređenoj poziciji 20-ak minuta prvog poluvremena, a sve ostalo je pokazao iznimne vrijednosti. Osim ta tri pogotka, imao je Inter i niz izglednih prilika za postizanje pogotka, dodao je Samovojska.

Osvrnuo se Samovojska na stanje Barcelonine odbrane.

- Pique je "passe", njegova cijena na tržištu je sada tri milijuna eura, ako ga netko želi kupiti. Eric Garcia je davno bio u La Masiji, Barceloninoj školi pa završio u Cityju. Tamo nije prošao, ali ne može Barcelona, ako želi biti najveći klub, vraćati i kupovati igrača od Cityja koji tamo nije prošao. On ne može biti klasni igrač. S druge strane, dovođenje Lewandowskog im je najbriljantniji potez u zadnjih pet godina jer su tu bili sami promašaji. Promašaj do promašaja. Promašaj s Coutinhom, promašaj s Griezmannom, strahovito skup. I za mene je i Dembele debelo preplaćen.

- Dembele se igra nogometa, nediscipliran na terenu i van terena, to se odmah vidi te se održava na njegovu igru. Kod njega nikad ne znaš što će napraviti, rekao je Ivković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...