OGLASILA SE JELENA TRIVIĆ: "Zoran Milanović još jednom potvrdio da je Dodik agent hrvatskih službi, samo jedno je nejasno..."

(...) da li Dodik govori šta Milanović misli ili Milanović govori šta Dodik misli."

  • Mini market

  • 13. Okt. 2022  13. Okt. 2022

  • 3

"Zoran Milanović je još jednom potvrdio da je Dodik definitivno agent hrvatskih službi", napisala je Jelena Trivić, kandidatkinja za predsjednicu Republike Srpske.

Nejasno je, kaže ona, samo jedno, da li Dodik govori šta Milanović misli ili Milanović govori šta Dodik misli.

"Simbioza očigledno postoji. Milanović se ponaša bahato kao Dodik. Omalovažava sve dokaze o izbornoj krađi narodne volje. Кad je već spomenuo selo moje babe, to je selo koje su uglavnom naselila ratna siročad, čije roditelje su Milanovićevi preci klali i bacali u jame. I oni su počeli sa izjavama sličnim njegovim „Srbi su šaka jada", a onda su izvršili genocid", naglašava Jelena Trivić.

Prema njenim riječima, Milanović spomene izmišljeni „banjalučki Majdan", a Dodikovi mediji odmah razrade i scenario.

"Slučajno ili ne, prosudite sami", navela je ona.

U objavi na facebooku je navela i ovo:

"Zašto Milanović toliko brani Dodika? Zbog para? Možda! Zbog djelovanja protiv Srba? Sigurno!

Dodik mu treba da se na Trgovskoj gori napravi odlagalište nuklearnog otpada i da 250.000 Srba protjera sa tog područja. Dodik mu treba da zaustavi istragu o ratnim zločinima u Maestralu. Dodik mu treba da nakon proslave Maestrala zajedno ispijaju rakiju. Dodik mu treba jer što je više Dodika, to je manje Republike Srpske", zaključila je Jelena Trivić.

Зоран Милановић је још једном потврдио да је Додик дефинитивно агент хрватских служби. Нејасно је само једно, да ли...

Objavljuje Jelena TrivicČetvrtak, 13. listopada 2022.

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović danas je izjavio da se pokušava organizovati "banjalučki majdan".

"Sve što sam rekao o Dodiku, mislim to i dalje. On je od svih mogućih opcija za Hrvate najprihvatljiviji", kazao je Milanović, dodajući da je Dodik uvjerljivo dobio te izbore. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...