TOTALNA TRANSFORMACIJA: Plastične operacije potpuno su im izmijenile izgled, ove slavne dame rođene su iste godine...

Slavne dame istih godišta s plastičnim operacijama i bez njih.

  • Show

  • 17. Okt. 2022  

  • 0

Ako pogledamo Helen Mirren i Priscillu Presley, teško je povjerovati da su isto godište. Helen se nikad nije podvrgnula estetskoj hirurgiji, dok se Priscilla upustila u tretmane pomlađivanja. Kada se njihove fotografije stave jedna uz drugu, velika razlika je očita.

Madonna i Sharon Stone rođene su iste godine, no dok je Madonna pribjegla plastičnoj kirurgiji, Sharon se odlučila za prirodno starenje. Isti slučaj je i s Renée Zellweger i Christy Turlington koje su rođene 1969. godine, kao i s Kate Winslet i Tarom Reid koje su rođene u razmaku od mjesec dana.

Renée Zellweger i Christy Turlington (1969. godište) Renée Zellweger i Christy Turlington (1969. godište) (Foto: Guliver image)

Na fotografiji lijevo su zvijezde koje su radile plastične operacije, dok su na desnoj fotografiji zvijezde koje izbjegvaju takve metode pomlađivanja. Uvjerite se sami kolika je, unatoč istom godištu, razlika između njih.

Madonna i Sharon Stone (1958. godište) Madonna i Sharon Stone (1958. godište)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...