"BITNO JE SAMO...": Petra Grašu pitali o Danijeli Martinović, evo šta je odgovorio

Uoči koncerta u Beogradu Graško je podijelio neke detalje iz privatnog života. 

  • Estrada

  • 20. Okt. 2022  20. Okt. 2022

  • 1

Petar Grašo (46) će nastupiti 11.novembra u Beogradu u Štark Areni. Uoči velikog koncerta za portal Nova.rs podijelio je neke detalje iz privatnog života. 

Grašu su tokom intervjua pitali smetaju li mu usporedbe veze s Danijelom Martinović (51), s kojom je bio 24 godine i nikada nije stao pred oltar, i Hanom Huljić (31), s kojom se vrlo brzo vjenčao. 

"Ja ne čitam medijske natpise i ne čitam komentare, ne komentiram ništa. Bitno je samo da je čovjek sam sa sobom i načisto",  rekao je Petar. 

Dotaknuo se zatim i odnosa s puncem Tončijem Huljićem (60), saradnikom i dugogodišnjim prijateljem.

"Super se slažemo. Imamo kreativne konflikte, a na kraju večeri -  čaša vina. Surađivat ćemo mi još dugo, dugo", zaključio je.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...