RADO MU SE VRAĆA: Severina stigla u Sarajevo, uživala u jednom od najposjećenijih restorana

Severina je danas stigla u Sarajevo te je iskoristila priliku da uživa u bh. specijalitetima.

  • Estrada

  • 23. Okt. 2022  

  • 1

Severina je danas stigla u Sarajevo te je iskoristila priliku da uživa u bh. specijalitetima.

Naime, posjetila je restoran Bašča kod Ene na Sedreniku, koji je među najposjećenijim u našem gradu. Nije poznato je li Severina došla u Sarajevo zbog poslovnih obaveza ili je riječ o turističkoj posjeti.

U proteklom periodu vrijedno je radila na novom albumu pod nazivom "Sorry".

"Mislila sam da ću završiti album još prošle godine jer su pjesme već bile gotove za objavljivanje, ali svaki dolazak u studio bi nas potaknuo na još veću kreativnost. Opušteno smo ih priveli kraju te sada ide faza miksanja i masteriranja. 'Sorry' čeka na vas i za mjesec - dva bi trebao biti gotov. Hvala od srca na strpljenju", napisala je nedavno na svom Instagram profilu.

(Klix.ba)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...