TROJE MALOLJETNIKA PREDATO TUŽILAŠTVU: Policija se oglasila o monstruoznom ubistvu starice u Sarajevu

Za ubistvo su osumnjičene unuka, njena prijateljica koje imaju 14 odnosno 15 godina, te 16-godišnjak.

  • Hronika

  • 24. Okt. 2022  

  • 0

Sarajevska policija predala je Kantonalnom tužilaštvu Sarajevo tri maloljetne osobe koje se sumnjiče za monstruozno ubistvo 74-godišnje S. S. iz Sarajeva, za koju je obdukcijom utvrđeno da je udavljena. 

Za ubistvo S. S, kako je već poznato, osumnjičeni su njena unuka i njena prijateljica koje imaju 14 odnosno 15 godina te još jedna osoba, navodno 16-godišnjak. Sve troje su, kako je danas saopćeno iz sarajevske policije, 23. oktobra u 1.55 sati priveli policijski službenici Sektora kriminalističke policije, Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo. 

Ubistvo starije žene izvršeno je 22. oktobra u ulici Paje sokak, općina Stari Grad Sarajevo. 

"Uviđaj na licu mjesta obavili su dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo i policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo. Osumnjičeni su uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu predati u nadležnost Kantonalnm tužilaštvu. Policijski službenici, pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Kantona sarajevo, nastavljaju rad na rasvjetljavanju svih okolnosti izvršenja navedenog krivičnog djela", naveli su iz policije. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...